11 Ağustos 2014 Pazartesi

En İyi Dövüş Fİlmleri


 Tam anlamıyla dövüş izlemek isteyenler , tam yerindesiniz . Sizinle paylaşacağım dövüş filmleri arşivimle keyifli dakikalar geçireceğinize emin olabilirsiniz . Filmlerin hepsinde neredeyse tüm sahneler aksiyon doludur .


1. Baskın
Baskın  Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrıın gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. 
Fakat atladıkları nokta bu apartmanın her katı farklı suçlularla hüküm giymiş onlarca katil, manyak, hırsız ve çeteyle doludur. 
Baskın yapılacağı haberini alınmasıyla hepsi birden örgütlenir ve binanın çıkışları kilitlenir.Operasyon timindeki polisler tuzağa düşürülür ve büyük kısmı acımasızca öldürülür. Birkaç polis canlarını kurtarmayı başarır ama hayatta kalmak için 30 katlı ve her katı tehlike dolu binanın en tepesine tırmanmak zorundadırlar. 
Bol dövüş ve aksiyon içeren filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Gareth Evans üstleniyor.


2. Baskın 2 
Baskın 2 Jakarta'nın şiddet ve suç dolu sokaklarına geri dönüyoruz! İlk filmdeki 'baskın'ın ardından iki saat geçmiş ve Rama, ailesini korumak için her şeyi riske atmıştır. Kurnazlığını ve savaş yeteneklerini kullanarak, polisin kovalamaya cesaret edemediği suç çetesinin içerisine sızan Rama'nın ailesini tamamen kurtarmasını sağlayacak olan tek şey ise bir kez daha kanlı savaşın ortasına atılmaktır. Bir kez daha yeni temaslarda bulunur ve polis departmanının içerisindeki yozlaşmayla karşılaşır...

3. Ninja
 Japonya'da Ninja eğitimi alan Casey'e ustası tarafından , son ninjanın efsanevi silahı olan Yoroi Bitsu'yu koruma görevi verilir . ( Scott adkins [yuri boyka] hayranları için harika bir film )

4. Ninja 2 
 hit aksiyon filmi Ninja'nın devamında Scott Adkins (Undisputed II-III) tarafından canlandırılan Casey Bowman bu kez intikam için geri dönüyor. Karısı öldürülen Bowman karısının katillerini bulmak için Osaka'dan Burma'ya uzanan bir yolculuğa çıkar, hedefinde uyuşturucu baronu Goro vardır. Casey Goro'yu yakalamak için Ninja adına yakışan bir savaşçı olmak zorundadır. Ancak hedefine yaklaştığını düşündüğü anda beklenmedik bir sürpriz ortaya çıkar ve Casey savaşının daha yeni başladığını anlar..

5. Yenilmez 3 
 

 Rus mahkum Boyka, dizinde sakatlık olduğu için sakat bir bacakla hayatını sürdürmektedir. Artık dövüşerlere katılmayıp tuvalet temizliği yapmaktadır. Ama bu yeni cezaevi turnuvası uluslararası bir turnuva konumuna gelmiştir. Dünyanın her yerinden gelen azılı mahkumların bir arada olduğu bu turnuvada Boyka hayatta kalmak için dövüşmek zorundadır. Çünkü turnuva sonunda hayatta kalan dövüşçü, özgürlüğünü kazanacaktır.



6. Ong Bak 2
 

 Ong Bak 2 ailesi kendisi küçükken bir katliam sonucu öldürülecektir ve tek başına kalan Tien hayatta kalma mücadelesi verecektir. Açlıktan gözü dönen tien sokaklarda hırsızlık yapmaya başlayarak karnını doyurma çalışacak. O kadar kötü adamların arasında kaldıktan dans ve dövüş teknikleri konusunda kendisini yetiştirecek bunları yaşı büyüdükçe insanlar üzerine baya bir üstünlük sağlayacaktır.


7. Merantau Savaşçısı

 Her yolculuk küçük bir adım ile başlamalıdır sözü üzerine çevrilen bu filmde Minangkabu gelenekleri üzerinedir. Minangkabu geleneklerine göre bütün erkek çocukların belli bir yaşa gelince hayatta deneyimlerini edinmek üzere bir yolculuğa çıkarılır. Belli yaştan sonra evlerini ve ailelerini terk etmek zorunda oldukları bir gelenek içerisindeler. Bu arayış herkesi yetişkin hale getirecektir. Yolculuğun adı ise Merantau olarak geçmektedir.


8. Asla Pes Etme
 

Asla Pes Etme Filmi Jake Tyler son zamanlarda taşındı Iowa için Orlando, Florida annesi, Margret ile Leslie Hope profesyonel tenis kariyer Charlie'nin atış desteklemek için, ve küçük kardeşi Charlie. Jake evde futbol takımının yıldız bir sporcu olduğunu, ancak bu yeni şehirde, o bir kavga onun yeni okulun çevresinde dolaşan başlayan ondan bir internet video sonra hızlı bir temperli kavgacı olduğu için bir üne sahip bir yabancı gibidir.


9. Kan ve Kemik
 Sırf ölmüş arkadaşına söz verdiği için dövüş müsabakalarına katılan bir adamın hikayesidir. Oldukça akıcı ve sizleri ekrana kilitleyecek kadar güzeldir.

10.Kır Zincirlerini
 Tam 30 yaşına kadar, kendisini annesinden çok küçük yaşta almış Bart adlı adamın ofisinin altındaki küçük bir depoda yaşayan Danny, bir öldürme makinesi olarak eğtilmiştir. Tüm hayatı yaşadığı bu yeraltındaki odadır. Ve ne zaman ihtiyaç duysa Bart'a onun öğrettiği şekilde hizmet etmektedir. Hayatını para satarak kazanan bir tefeci olan Bart, borç verdiği insanlar geri ödemekte zorluk çektiklerinde ya da geciktiklerinde Danny'yi devreye sokar. Onu bir köpek gibi yetiştirmiştir ve her fırsatta silahı olarak kullanmaktadır. Ta ki Bart bir gün kin tutan müşterilerinden biri tarafından tuzağa düşürülene dek. Danny, bu olaydan sonra kendisini sahiplenen sanatçı Sam ve üvey kızı Victoria'nın yanında sevginin ne olduğunu öğrenirken, Bart'ın öldüğüne inanmaktadır. Fakat Bart ölmemiştir; 'köpeğini' geri almak için döndüğünde Danny'nin eski ve yeni hayatı birbirine girer. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder